Nimetön mieli

Runoilija Verikaste

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

unelmaton
 

Olisin vihainen jos välittäisin
olisin surullinen mutta ei se anna mitään
vain hetken ajan menneitä muistella kestää
kadonneita päiviä, sanoja ja ihmisiä
tuhkaa ja haaveita
enää vain musta todellisuus
muistot vain tähtiä kaukaisuudessa
niitä pakenen
kunnes ei mikään valo silmiini kanna
ja yhtä kuin tyhjyys olen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot