Mä en toimi auringon valolla, readme1

Runoilija Verikaste

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

unelmaton
 

Miksen voi integroitua tähän koneeseen
kädet ei kestä tätä säätöä enää
nettipiuha vuotaa musaa levylle
musa virtaa kuulokkeista pään sisään
kellolla ei oo mitään virkaa
tunnit seisoo, bitit liikkuu
lataus lähes valmis.. .
Vau mitä nää on?
ihmisiksi näitä kutsutaan
miksi ne ei liiku?
nää on stillkuvia
oonko mäkin tuollanen?
ei sä oot erillainen, sä oot yksinäinen
mikä se sellanen on?
se on se, joka harjaa sun hampaat.

Hei mutta aamu tuli jo
niin nyt voin nukkua taas
missä se laturi nyt olikaan.. .

Selite: 
Clock DVA - The Reign
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot