Musta Tammi

Runoilija Warrock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

32 vuotias mieshenkilö. Elän rakkaudesta ja rakkaudelle, nyt aina ja ikuisesti!
 

Kuin taivaaniskemä
Murtunut tammi
seison mäen harjalla
On tuulet monet
Minua piesseet
Muttei yksikään niistä
Lannistanut

Ja vaikka salamat monet
On minua lyöneet
Ei yksikään niistä
Ole polttanut pois
Eikä katkeamaan saanut
Tammea mustan mäen
Tammea mustan mäen

Tammi seisoo ylväänä
Vain taivasta kumartaa
Tammi tietää
Vain taivas kestää
Kaikki muu pois katoaa

Eikä tammi kestää
Voi loputtomiin
Vielä aika voittonsa vie
Mutta siihen asti
Se ylväänä seisoo
Harjalla mustan mäen

On juurensa vahvat
Kiinni syvällä maassa
Siitä voimansa tammi saa
Vain taivas armoton
Rajansa tietää
On kuu ja tähdet
Seuranaan

Ne yössä kuulla
Laulun saattaa
Kuinka laulaa musta puu
Kuinka kirkuu oksat
Ja juuret huutaa
Tammen mustan mäen
Tammen mustan mäen

Tammi seisoo ylväänä
Vain taivasta kumartaa
Tammi tietää
Vain taivas kestää
Kaikki muu pois katoaa

Eikä tammi kestää
Voi loputtomiin
Vielä aika voittonsa vie
Mutta siihen asti
Se ylväänä seisoo
Harjalla mustan mäen

On musta mäki
Vain hetken musta
Sen lumii talvella verhoaa
Kesäisin rinteitä koristaa
Niin moni kaunis
Saa kukkanen
Tämän maan

Silti taivasta tähyää
Tammi vanha se vain
Tähdenlentoaan odottaen
Sillä tähdenlennon lailla
Kuolla kerran saa
Tammi mustan mäen
Tammi mustan mäen

Tammi seisoo ylväänä
Vain taivasta kumartaa
Tammi tietää
Vain taivas kestää
Kaikki muu pois katoaa

Eikä tammi kestää
Voi loputtomiin
Vielä aika voittonsa vie
Mutta siihen asti
Se ylväänä seisoo
Harjalla mustan mäen
Harjalla mustan mäen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Warrock Aamun kaipaus 11.11.2011 3 Runo
Warrock Sisaret 19.6.2011 0 Runo
Warrock Kiitollinen 25.2.2011 0 Runo
Warrock Rajamailla 30.12.2010 1 Runo
Warrock Olkinainen 19.12.2010 2 Runo
Warrock Aamut 19.12.2010 0 Runo
Warrock Musta Tammi 19.12.2010 0 Runo
Warrock Miehen Tie 19.12.2010 0 Runo
Warrock Suomalainen (rakkaus) 12.12.2010 1 Runo
Warrock Kaamos 12.12.2010 2 Runo