Miehen Tie

Runoilija Warrock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

32 vuotias mieshenkilö. Elän rakkaudesta ja rakkaudelle, nyt aina ja ikuisesti!
 

Miten pitkään miehen pitää jaksaa
Maailmaa hartioillaan kannattaa
Miten pitkään miehen täytyy maksaa
Kun virheistä toisten myös kärsiä saa

Kaikesta huolimatta ihan liikaa
Niitä virheitä itsekin tehnyt oon vaan
Joskus mietin kuka lauluni maksaa
Miten pystyn onneni käydä tavoittamaan

Miten elämän pyörässä pyöriä jaksan
Kun liikaa hullunmylly käy oksettamaan
Tietty miehenä takaan lauluni hinnan
Vaikka tuuli käy lompakkoon asustelemaan

Niin paljon oon itsestäin antanut muille
Ihan kaiken ja pikkasen enemmän
Nyt takki on tyhjä oon hyytynyt tielle
Oon syönyt jo kaikki evääni elämän

Silti vielä hetkisen kulkea tahdon
Tätä liian kivistä polkua elämän
Vielä viimeiset jaot pelissä katson
Ennenkuin nousen kiitän ja kumarran

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Warrock Aamun kaipaus 11.11.2011 3 Runo
Warrock Sisaret 19.6.2011 0 Runo
Warrock Kiitollinen 25.2.2011 0 Runo
Warrock Rajamailla 30.12.2010 1 Runo
Warrock Olkinainen 19.12.2010 2 Runo
Warrock Aamut 19.12.2010 0 Runo
Warrock Musta Tammi 19.12.2010 0 Runo
Warrock Miehen Tie 19.12.2010 0 Runo
Warrock Suomalainen (rakkaus) 12.12.2010 1 Runo
Warrock Kaamos 12.12.2010 2 Runo