Rajamailla

Runoilija Warrock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

32 vuotias mieshenkilö. Elän rakkaudesta ja rakkaudelle, nyt aina ja ikuisesti!
 

Tajuntani purkautuu paperille
Mustina kukkina muste leviää
Mitä siinä sinä näet silloin
Sitä en voi koskaan käsittää

Sanat kukan terälehtinä kuolee
Riviväleihin syntyy maailma uus
Sinne jonnekin tajuntani hukkuu
Voittaa sen rappio ja raivokkuus

Minä avaan ikkunan sieluuni
Sinut kutsun mukaan seikkailuun
Uskallatko sisään kurkistaa
Maailmaan niin outoon ja hulluun

Mene syvemmälle paina pidemmälle
Näe kuolema ja juo malja elämälle
Tartu käteeni istu viereeni istuimelle
Älä pelkää käy rohkeesti peremmälle

Sanot että sä minua ymmärrät
Kuulet kuinka mun tajuntani elää
Vain niin vähän siitä ulos näkyy
Miten ihmeessä sitä voit käsittää

Villi maailma kylmä hanki
Kuuma sielu ruumiinsa vanki
Korppi istuu kallon päällä
Silmä silmästä joka säällä
Esiin houkuttele kaikki ajatukseni
Hakkaa tajuntani leikkaa logiikkani
Poikki pinoon ja pinot pakettiin
Tiedän kyllä olet vertaiseni niin

Yhteys syntyy meidän välillemme
Sanat turhina vois heti pois karistaa
Ohi virrata saa tämä elämämme
Unet toden mutkat suoriksi suoristaa

Loppupeleissä on kaikki selvää
Periaate kristallinkirkaana paljastuu
Ei väliä ole sillä ymmärryksellä
Vaan sillä miltä sydämessä tuntuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upea. Yleensä en ole riimien ystävä, mutta tässä se toimii loistavasti. Pidän etenkin tästä: "Villi maailma kylmä hanki
Kuuma sielu ruumiinsa vanki"
Elämänmakuista, mutta koskettavaa, kaunista kutsua.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Warrock Aamun kaipaus 11.11.2011 3 Runo
Warrock Sisaret 19.6.2011 0 Runo
Warrock Kiitollinen 25.2.2011 0 Runo
Warrock Rajamailla 30.12.2010 1 Runo
Warrock Olkinainen 19.12.2010 2 Runo
Warrock Aamut 19.12.2010 0 Runo
Warrock Musta Tammi 19.12.2010 0 Runo
Warrock Miehen Tie 19.12.2010 0 Runo
Warrock Suomalainen (rakkaus) 12.12.2010 1 Runo
Warrock Kaamos 12.12.2010 2 Runo