Aamut

Runoilija Warrock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

32 vuotias mieshenkilö. Elän rakkaudesta ja rakkaudelle, nyt aina ja ikuisesti!
 

Harmaiden aamujen haudalla
Minä kukkasen keltaisen näin
Sitä ihmettä katselin hetkisen
Minä hieman sekavin päin

Kuka kukkia haudalla tuoda jaksaa
Aamun tuon ei niin ei kaivatun
Kuka arjessa jotain kaunista näkee
Hetken kauniin ja rakastetun?

Minä etsiä koitin vaan löytänyt en
Sitä joka jättänyt oli kukkasen
Viimein tajusin oli se kaipuuta vain
Niiden rakkaiden jo kuolleiden

Aamu jokainen hetki on arvokas
Myös se joka muuten on niin mahdoton
Sillä ennen kuin kunnolla huomaakaan
Niin poissa jo rakkahin on

Siksi hetkeä jokaista arvostan
Jonka kanssanne viettää mä saan
Ja toivon kun henkeni poissa on
Joku lämmöllä muistaisi vaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Warrock Aamun kaipaus 11.11.2011 3 Runo
Warrock Sisaret 19.6.2011 0 Runo
Warrock Kiitollinen 25.2.2011 0 Runo
Warrock Rajamailla 30.12.2010 1 Runo
Warrock Olkinainen 19.12.2010 2 Runo
Warrock Aamut 19.12.2010 0 Runo
Warrock Musta Tammi 19.12.2010 0 Runo
Warrock Miehen Tie 19.12.2010 0 Runo
Warrock Suomalainen (rakkaus) 12.12.2010 1 Runo
Warrock Kaamos 12.12.2010 2 Runo