läpimurto

Runoilija Karuselli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yrittää olla enemmän selvitäkseen eteenpäin
se totuus minkä te tiedätte, ei ole mitään
paineen alla ollaan niin täydellistä, murrun silmissä

Ajatukset hirttosolmulla ja tiukemmalla kuin ennen
silloin tyrin, nykyään enemmän
pinnasta vahva,mut sisältä kuollut
nielen ja nielen, ei auta

Päivässä kaikki muttuu ja viikossa jo kaaos
vähän ajan päästä huomaan mistä kiristää
järki ei ole enää tallella

Selite: 
"siedetään muita ja tiedetään että, vaan vahvat tyypit ne itteensä pettää"
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot