25km kauempana

Runoilija Karuselli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähes neljä kuukautta omassa yksiössä
enkä osaa omaksua tätä omakseni
maisemat muuttuivat kai liian äkkiä, luulisin

Harppaus isompiin ympyröihin ilman sinua
ei tämän helppoa pitänytkään olla
silti joka aamu keitän kahvia kahdelle

Minulla on viharakkaussuhde tätä kaupunkia kohtaan
joka aamuinen herääminen todellisuuteen
olen edelleen täällä

Selite: 
Ikävä "oikeaan kotiin".
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot