Unohda

Runoilija Karuselli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Latelet kohteliaisuuksia tietäen ettei hän ikinä tee niin
luulet tietäväsi vaikeuteni ja tarjoat "seuraa"
tylysti kieltäydyn, pärjään hyvin itsekin

Sanot hänen olevan muuta kuin minulle nakutettu
vakuutat muuttuneen vuosien mittaan
etkä siltikään ymmärrä, miksei pääni käänny

Vaikken tiedä vieläkään, mihin olen ryhtymässä
älä yritä muokata mua

Selite: 
"Hän ei ehkä ole maailman parhain poikaystävä, mutta rakastat häntä silti, muista se."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot