Rakas Daniel

Runoilija Karuselli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mieltä ei enää lämmitä, enkä jaksa aloittaa
miksi sun piti olla niin kiero
kuitenkin niin suoraselkäinen ja hyvätapainen

Enää ei muisteta pakkasiltoja
kyynelkeväistä puhumattakaan
yhä uudelleen kuristan itseäni hengiltä
voitontanssiako tässä pitäisi tanssia?

Nyrkillä sydämmeen raivolla
vauhti niin huima ettei enää tunneta
sulle aina itkin niin kuin elokuvissa

Ja niin valot sammuvat ja viiva on suora

Selite: 
And how you said: "This is never over"
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin otti nyrkillä sydämestä <3
Pidin tästä !

 

Käyttäjän kaikki runot