Roulette

Runoilija Festina Celer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 14:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Festina Celer on latinaa, ja tarkoittaa " Kiiruhda Vauhdilla "
 

Minulla ei ole kysymyksiä
mutta varmasti on selityksiä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jep jep:D

hihihihi hahah hehehe xD xD

jep jep:D

hihihihi hahah hehehe xD xD

 

Käyttäjän kaikki runot