Ero

Runoilija Festina Celer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 14:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Festina Celer on latinaa, ja tarkoittaa " Kiiruhda Vauhdilla "
 

Älä kato mua silmiin, ne kertoo jotain sellaista
mitä en halua sun tietävän

Älä ota mua kädestä kiinni
tai vien sut sinne minne meen

hei poika tää on väärä tie sulle,
oikee mulle mut me ollaan erilaisii

ero on se

et sä uskot vielä rakkauteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella koskettaa<3

 

Käyttäjän kaikki runot