00:07

Runoilija Festina Celer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 14:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Festina Celer on latinaa, ja tarkoittaa " Kiiruhda Vauhdilla "
 

Tämä valoisan viileä
uneton kesäyö

levottomuuden ja ahdistuksen kanssa
pyörin sängyssä

sitten
siinä se soi
puhelu sinulta

ja humalan tahmeat rakkaudentunnustukset
tulevat nokian pienestä kaiuttimesta
taas sydäntäni sekoittamaan

minulla on toinen
sinä tiedät sen
mutta sanot, ettei hän kunnioita minua,
että hänellä on ollut liian helppoa,
toisin kuin meillä

tahtoisin korjata, ettei mitään"meitä" ole
ole ollut pitkään aikaan, mutten ehdi
kun jo sinun alkoholisoitunut elämäntapasi tarvitsee tilaisuutta selittää itseään

ja sinähän välität minusta
haluaisit kuulemma olla kanssani

mutta honey, miten minä voin hengittää ilman ilmaa?
Sinä et anna minulle henkeä, puheenvuoroa,tilaa,
et mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oot mainio aina ollu runo kirjotukses<3<3<3

nää on niin hyvin kauniita että ei oo toisin ;)<3

 

Käyttäjän kaikki runot