90 asteen kulma

Runoilija Festina Celer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 14:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Festina Celer on latinaa, ja tarkoittaa " Kiiruhda Vauhdilla "
 

Eilen kun pörrötin hiuksiasi
mietin
miten hukuin tähän, ja jäänkö vai menisinkö
ja mihin pakko mennä ois?
tunnen halua kadun kulmassa
kääntyä toiseen suuntaan mutta silloin
pilvet vihaiset niskaani putoavat...

mutta sinut mä melkein rakastan
rakastan sinua
kuin kanssani koskaan kukaan ollut ei ois
mutta laulu miksi kuulostaa sinulta
se vain kuulostaa sinulta ja kuulostaa sinulta
enkä tiedä mutta sinua rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sulla on aivan mahtavia lauseita, "tunnen halua kadun kulmassa", ja "sinut mä melkein rakastan", todella hehkuvia lauseita, mutta en tajua tota sanajärjestyksen kääntämistä joissakin kohdissa. Sekoittuu jotenkin kaksi tyyliä. Oon ihan kikseissä yksittäisistä lauseista, mutta konteksti harraa vastaan.

 

Käyttäjän kaikki runot