mies, nainen ja tyttö ensimmäinen.

Runoilija tanja-81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

siniset silmät...suorapuheinen savolainen brunette...
motto: asiat sanotaan niinkuin ne on!
 

Viereesi valitsit prinsessan kauniimman. Hänen silmänsäkin sinut lumosi ja vei tajuntasi. En voi muuta kuin siirtyä syrjään, toivoen joskus palaavan suosioosi.
Vihkipäivänäkin luulin vahvan lupauksesi mulle tarkoittavan. Kuitenkin, nyt miettien, ojensit kukkapuskan prinsessalle, minut vain välikätenä pitäen. Usein hänet viereesi otat, minu ja sinun väliin. Sivussa katselija olen, joskus sohvallekin joutuen. Toivoa vain voin suosioosi pääsevän.

Selite: 
Aika usein saattaa käydä, että lapset,/vauva vie tilan, niin että vanhemmat etääntyy... olen joskus kuullut, että lapsia otetaan väliin, ja pidetään tekosyinä, ettei tarvitsisi harrastaa tai halata toisiaan...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot