kotiäiti

Runoilija tanja-81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

siniset silmät...suorapuheinen savolainen brunette...
motto: asiat sanotaan niinkuin ne on!
 

Kotiäiti: tiskausta,siivousta,lastenhoitoa...

Perheen pää,mies:paiskii töitä,leipää perheelle.

Päivällä mietin sua,rakas. Lapsi nukkuu ja meillä on aikaa yhdessä, mielikuvituksessani.

Päivä vaihtuu illaksi. Tulet kotiin. Kerrot töistäsi kuulumiset ja painelet taas koneen ääreen pelaamaan.
Katson sinua ovenpielustalla.
Miksi häivyt seurastani,miksi pakenet?
Onko sinulla joku toinen.

tulen viereesi istumaan sängyn reunalle,katsomaan peliäsi. Katson sinua. Yritän tavoittaa katsettasi...turhaan.
Huokaan,toteakseni,että olen tuominnut itseni VAIN kotiäidiksi.

Sisällä yksinäisyyttä,turhautuneisuutta...otsassa leima: hylätty NAINEN. ei haluttu.

Selite: 
omakohtainen elämä
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne...
Siksi kyllästyinkin kotipiikana olemiseen ja nyt harkinta-aika alkanut.
Etsiköön mies uuden kotipiian.

 

Käyttäjän kaikki runot