Yö hiljaisuus

Runoilija tanja-81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

siniset silmät...suorapuheinen savolainen brunette...
motto: asiat sanotaan niinkuin ne on!
 

yön hiljaisuus.
Huokaan. on kylmäkin.
tuuli puhaltaa ulkona kovasti ja sataa.
Kaipaan sinua.

Vaihdan kylkeä.
Katson sinua, olet unessa.
Hivelen, leuka vähän sänkinen.
siinä miehen olemus.

Aistin,
kuinka vartalosi on torjuvan kylmä.
Oma vartaloni kuuma on.
Kun hivelen karvaista käsivarttasi,
se kangistuu.

Kuuman ja kylmän kohdatessa,
höyryä nousee ilmaan.
Lopetan hivelyn ja
käännät kylkeä, öristen.

Kuumaksi jäin, enkä sinulle
lämpöä saanut.
Olet mies,
se tuiki tavallinen suomalainen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot