paini

Runoilija tanja-81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

siniset silmät...suorapuheinen savolainen brunette...
motto: asiat sanotaan niinkuin ne on!
 

Kaijun kuulen.
hyytävän kylmä,kuin monta sataa puukon iskua,kehossa. Olen tulessa.
Sen luulen.
violetti verho kietoutuu ympärilleni. sen punahtava väri hivelee haavojani.
Omaksi ottavan.
Kylmä,lämmin. Minusta ne tappelee.
Kaiku.
verho kieriskelee,leikittelee keholla.
sanoo: olet yksin.
Kylmyys voitti painin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot