IKÄ.

Runoilija tanja-81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

siniset silmät...suorapuheinen savolainen brunette...
motto: asiat sanotaan niinkuin ne on!
 

ikä,mitä se loppujen lopuksi merkitsee.
Se on mahtia,kokemusta,ryppyjä,oppivaisuutta,vastuuta,sekä huoletontakin aikaa.
Ikä määrää,milloin saa juoda sahtia.

oppia ikä kaikki,kuten sanotaan....

Selite: 
kirjotimpa jottain syntymäpäivänä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän se on..
Onnea!

Oppia ikä kaikki ja kaikki ei opi koskaan.
Onnea päivääsi!

 

Käyttäjän kaikki runot