Oma Ihteni

Runoilija Hobit

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina Pieni Ongelma Sielussa APOS for <3
 

Vahinko lapsesta vahingossa kersantiks,
eihän sen näin pitäny mennä, skidinä oli totaali,
ny töissä sydämmellä,
Opinnot alhaalta ylös, ympäri ja ylimäärästä suoritin, sain jotai lappuja, kirjaimista ja numeroista arvostusta,
Oha se niinki et itte ittelleni tien avaa jok'ikinen, mut mitä sitä lapsi maailmassa ilman tukea,
Kusipää mainetta tarjoo, ajattele mitä ite tahot koska oonha vaa itteni,
En lähe kilpailee kauneudessa, enkä ajotaidoissa,
tarvi mulle tulla haastaa, nimmarii vaille,
Keitän kahvet ku tuut tänne, tuskin sitäkää vihamielisesti viitti juua,
Mä oon vaa mä ja sä oot sä mut muista pysyä Omana Ihtenäsi-

Selite: 
To parents, family, all supporters and you and you
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot