Nimetön

Runoilija Hobit

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina Pieni Ongelma Sielussa APOS for <3
 

musta yö on kauniimpi kuin päivä,
tottunut ääniin ja kirkkaisiin valoihin, lämmitys laitteisiin sokoksen ovella,
on helppoa elää köyhyys rajan alapuolella rikkaana,
kaupunki ei lepää koskaan!
taivas maalattiin mustaksi jotta ikkunat olisivat tähtiä,
verhot vedetty kulissiksi, luotu päivänvaloksi,
ei saa masentua kylmään pimeässä, onhan sokoksen ovella lämmittimet.
hangen hiljainen hengitys lumisaappaiden narahtaessa naalin kolon vieressä,
oikeat tähdet taivaalla, hengityksen luoman sumupilven takana,
kurkkua kuristaa kalvava kylmyys ja RAIKAS ilma, ei pakokaasuja,
hetken luulee kuolevansa ennen ymmärryksen mielen turmelevaa ajatusta,
musta yö on kauniimpi kuin kaupungin päivä.

Selite: 
talvi on vuoden kaunein aika!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot