etsin itseäni, olen eksynyt

Runoilija Hobit

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina Pieni Ongelma Sielussa APOS for <3
 

Olen nuorallatanssija mutta jalkani hipovat vain ilmaa.

Tyhjyys jalkojeni alla, en ymmärrä.

Miksi en putoa ja syöksy takaisin maan pinnalle kuin moottoririkkoinen lentokone.

Nuorani on kadonnut, oloni on silti kovin raskas.

Nuora on kietoutunut kaulaani, niskani on murtunut kuin hauras oksa.

Siksi en siis syöksy kuiluuni vaan roikun jo siellä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot