kun uni ei tuu

Runoilija Hobit

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina Pieni Ongelma Sielussa APOS for <3
 

Se joku mietti miks sil on kuuma,
ohan se sentään peiton alla
"dreaming peace"
ulkona oli jo ilta, silti katselen
valoa
-ikkuna vääristää
koitan olla niin taiteellinen,
huone on niin helvetin pieni
mutta sängyllä on tilaa.

yhteensä 10 lävistystä korvissa
siis meillä
4 siniset silmät tässä autiudessa
jos vihdoinkin suljen silmät, nukahtaisin varmasti
tahdon vielä valvoa
ajattelen vielä hetken, leikin mielessäni
leikin parilla suljettuja silmiä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot