Sanojahan ne vain ovat

Runoilija hovinarri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2005
Viimeksi paikalla: 28.12.2015 0:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times, hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
- Marilyn Monroe
 

sanot ettei mitään tarvitse pelätä
mutta rivien välissä lukee se

pelkää muru
juokse karkuun
minkä kintuistasi pääset
minä teen kaiken pahan uudelleen
vaikken tahtoisikaan
rumilla sanoilla
katkerilla lauseilla
uhkauksilla
karkoitan

pahan olon virtaa
kun mikään mitä teen ei ole tarpeeksi
kaiken attribuoin parhain näin
vaikka tiedän jo
sinä et olekaan ehkä minulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wow!!! miten vahvaa kerrontaa, kumpa minäkin osaisin.. hieno runo!!!

 

Käyttäjän kaikki runot