Pelko

Runoilija hovinarri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2005
Viimeksi paikalla: 28.12.2015 0:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times, hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
- Marilyn Monroe
 

ennätyspitkään kaikki on ollut hyvin
konvehtilaatikoita ja ravintolalupauksia

sinä sen tiedät
tie naisen sydämeen käy vatsan kautta

mutta
entä jos
tänä iltana
kun olet niin erilainen niin
et nukukaan patjalla
ihan sama onko sillä merkitystä sinulle tai sille toiselle mutta

minulle on

ei ne kukatkaan ikuisesti kuki
talveksi vaipuvat horrokseensa
eivätkä kaikki edes enää koskaan herää

olen väsynyt kun
jatkuvasti tykyttää pelko takaraivossa
kohta, pian
kaikki on yhtä huonosti kuin ennenkin

ota rakas se pois

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot