elvytyskielto

Runoilija virhearvio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oksennan ikävän ulos
 

minä alan olla hyvä
huutamaan ilman ääntä

uin parhaiten
pinnan alla
ja hengitän vasta
kun tarkistat
että elän vielä

seuraavaksi opettelen
puhumaan ilman ääntä

ja toivon
ettet enää tarkistaisi

hengitänkö

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ah, tämä. upea.

Kipeää tekstiä.

Aistin tästä mm.
surua, pelkoa, ahdistusta..

Toisaalta tuosta lopusta huomaa,
että löytyy henkilö joka välittää.

Runon "minä" ei vain jostain
syystä haluaisi sitä välittämistä
osakseen. Hmm, ajatuksia heräsi.

Hieno runosi!

Ja otsikko on upea <3

Oh, olipas tämä puhutteleva. Hieno.

Oijoi, tykkään ihan hirveesti. Niin surullista, mutta kaunista. En ees voi sanoo, miten tää hieno tää mielestäni on.
Suosikkeihin.

tää on tosi ihana,
luen mielelläni vielä
muutamankin kerran.

 

Käyttäjän kaikki runot