we wish you a

Runoilija virhearvio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oksennan ikävän ulos
 


minä hautaudun
jouluvaloihin

makaan pöydällä
omena suussa

terästän glögiä
tyhjiin oloihin

ja ostan lahjat
lokakuussa

toivotan kaikille
lämpimät joulut
ja kaivaudun sänkyyn peiton alle

maassa rauha ja iloinen mieli
mikä loistava päivä itsemurhalle

Selite: 
ja ei, en suunnittele itsemurhaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot