säkeistöjen välissä itken

Runoilija virhearvio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oksennan ikävän ulos
 

siitä on
juuri niin kauan
kun sinä lähdit

että minä uskallan kävellä talosi ohi
kulkea samalla bussilla

juoda pelkäämättä
että tähän lasiin minä hukun

siitä on
juuri niin kauan
kun sinä lähdit

että minä en vihaa
enää kovin paljon
ja sinua vielä vähemmän kuin itseäni

siitä on
juuri niin kauan
että vielä liian kauan
minä kaipaan
sitä

mitä me olimme
ennenkuin sinä lähdit

Selite: 
muistaisitko mun nimeni sanomatta
Kategoria: 
 

Kommentit

osui ja upposi. ja lujaa. tämä on todella hieno!

ihan liikaa samaistumisen mahdollisuutta.
suru mutta kaunis..

Upeasti kirjoitat. Huokuu kaipaus vielä runosi riveiltä. -->Suosikki.

Kaunis ja niiin surumielinen.

Tää on ihana, varsinkin kolmas säkeistö, mahtavasti kuvailtu.

osui ja upposi. ja lujaa. tämä on todella hieno!

ihan liikaa samaistumisen mahdollisuutta.
suru mutta kaunis..

Upeasti kirjoitat. Huokuu kaipaus vielä runosi riveiltä. -->Suosikki.

Kaunis ja niiin surumielinen.

Tää on ihana, varsinkin kolmas säkeistö, mahtavasti kuvailtu.

 

Käyttäjän kaikki runot