kiitos

Runoilija virhearvio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oksennan ikävän ulos
 

sinä
olet se humala
joka saa minut unohtamaan
mitä minun pitäisi olla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

humalluin tämän runon ihanuudesta :)
tuo mieleen rakkaimmat ihmiset.
ja kiitoksia arvostelusta!

humalluin tämän runon ihanuudesta :)
tuo mieleen rakkaimmat ihmiset.
ja kiitoksia arvostelusta!

 

Käyttäjän kaikki runot