ajoittain vaikeaa

Runoilija virhearvio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oksennan ikävän ulos
 

jos olin
niin onnellinen
kun viimeiset likapyykkimme
saimme puhtaaksi
ensilumen aikaan

miksi en
lakkaa ajattelemasta
kuinka
vain sinä
näkisit tämän kesäyön
aivan samoin

Selite: 
tiedät kyllä
Kategoria: 
 

Kommentit

olitko?

tää on ihana.

todella kaunis, suosikkeihin meni :)

 

Käyttäjän kaikki runot