Poisnukkuneen läheisen muistolle

Runoilija Mustarastas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeänä joulukuisena päivänä tuuli puhalsi ja sai sinut värisemään.
Se jätti sinuun siemenen, josta kasvoi jotain pahaa.
Syöpä levisi elimistössäsi.

Oli tuskallista nähdä, kuinka se imi sinusta elämän.
Kävit urheasti taistelun, jonka kuitenkin hävisit.
Tänä aamuna tuuli puhalsi jälleen ja vei sinut mennessään.

Tuuli otti mukaansa viimeisen henkäyksesi ja kuljetti sen paikkaan, jossa sinulla ei enää ole tuskia.
Tuuli jätti meidät muut jälkeensä värisemään.

Hyvää matkaa...

Selite: 
Ekalle 28.1.2008 poismenosi johdosta ja sinun muistollesi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimia raskaassa tilanteessa. <3

osanottoni, vakava sairaus ja sen kautta menetetty läheinen on kovin surullista, mutta hienolla tavalla purat tunteesi<3

Hiljainen ja tyhjä paikka töyttyy kaikilla kauniilla muistoilla, joita teillä on. Lämmin osanottoni!

 

Käyttäjän kaikki runot