Sinun rinnallasi

Runoilija Mustarastas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun suljen silmäni sydämeni on haljeta.
Henkeni salpautuu ja silmäkulmastani vierähtää kyynel,
onnen ja ikävän kyynel.
Ajatuksissani kiedon käteni ympärillesi
ja painan huuleni huulillesi.
Olen varma,
että tavatessamme sydämeni sai kodin.
Sydämeni vaihtoi rytmiä sinun rytmiisi.
Tiedän, että meidän sydämet lyövät samaan tahtiin.
Tahdista muodostuu vahva syke,
joka rytmittää tulevat askeleeni...
...sinun rinnallasi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot