Vapauteni

Runoilija Jeanina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2012
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 14:48

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1971
Facebook:

pöytälaatikkorunoilija
Suosittelen:
 
Kun sinä kuolet
minä tanssin haudalla sun.
Poissa on huolet
silloin koittaa vapaus mun.

Voin elää niinkuin
juurikin itse haluan
Meen minne tahdon
ja itseäni toteutan.

Enää tartte ei
teeskennellä hyvää naista.
Sut Tuonelaan vei.
Elämä on satumaista.

Voin elää niinkuin
juurikin itse haluan
Meen minne tahdon
ja itseäni toteutan.
Selite: 
Millaista on, kun elää kontrolloivassa parisuhteessa. Voi vain kuvitella millaisia tunteita toinen käy läpi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

On varmasti helpotus sitten, vaikka eihän sitä kannata ääneen sanoa.
 

Käyttäjän kaikki runot