Johanneksenleipäpuu

Runoilija Jeanina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2012
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 14:48

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1971
Facebook:

pöytälaatikkorunoilija
Suosittelen:
 
Sen suuren maailman ovi
ei minulle auennut.
Yksin jäin istumaan tänne 
pienen pieneen majaani.
Siellä ulkona jossain
pelkäisin pimeää
ja kaipaisin vain
kotini lämpöön.

Kuuletko kutsun: "Lennä"
maailman tuulien?
Tahdotko luo niiden mennä
vapaana liitäen?
Ei minun valtani yllä
sinua estämään.
Joten siipesi levitä
ja anna tuulen kannattaa.

Kun jossain vaiheessa sieltä
taivaan tuulien tieltä
pääset takaisin alle tämän
Johanneksenleipäpuun, 
niin silloin minulle anna
toivo tulevaan
ja mukanasi taas kanna
päivään nousevaan
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Johanneksenleipäpuu on upea ja hedelmät koristeellisia, joten se voi olla hyvä kohtaamispaikka.
Runosi tekee sille oikeutta.
 

Käyttäjän kaikki runot