Vääryys

Runoilija Jeanina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2012
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 14:48

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1971
Facebook:

pöytälaatikkorunoilija
Suosittelen:
 
Eivät tunteet kysele
miltä tuntuu jos..?
Eivät ajatukset mieti
mitä sitten jos..?
Ei oikeus toteudu
kun itse toimin väärin.

Petollista toimintaa
olla toisen sylissä
mutta kaivata toista.

Huutava vääryys
kaikkia kohtaan.
Enkä voi sitä korjata.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus mieli vain ajattelee jotakin muuta, vaikkei haluaisikaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot