Matkalla

Runoilija Jeanina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2012
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 14:48

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1971
Facebook:

pöytälaatikkorunoilija
Suosittelen:
 
Maan päältä jo sain
taivaan mä tavallisen vain.
Kuin minun se ois
eikä sitä vietäiskään pois.

Näin sinut siellä
taipaleellain kylätiellä.
Koin tunteellisen
tuokion mä ensimmäisen.


Kuinka elo johdattaa
Näyttää omaa parastaan
Kutsuu meitä kulkemaan
tietä tätä kahdestaan
 Rinnatusten matkaamaan


Kuinka tunteistain
kertoa en osaa mä lain.
Tahdon tehdä sen
siltikään puhua voi en.

Kuinka kertoisin?
Tunteeni sinulle toisin?
Kaipaan sinua.
Kaipaatkohan sä minua?


Kuinka elo johdattaa
Näyttää omaa parastaan
Kutsuu meitä kulkemaan
tietä tätä kahdestaan
 -Rinnatusten matkaamaan

Maan päältä jo sain
taivaan mä tavallisen vain
Kuin minun se ois
eikä sitä vietäiskään pois


Kuinka elo johdattaa
Näyttää omaa parastaan
Kutsuu meitä kulkemaan
tietä tätä kahdestaan
 Rinnatusten matkaamaan

Kuinka elo johdattaa
Näyttää omaa parastaan
Kutsuu meitä kulkemaan
tietä tätä kahdestaan
 Rinnatusten matkaamaan

 
Selite: 
Ensimmäinen ihan ikioma sanoitus, jonka olen saanut "valmiiksi". Ehkä vähän hömpänpömppää, mutta kai sillä pitää aloittaa vaikka tunnenkin itseni enemmän toisenlaisten sanoitusten tekijäksi.. Olen tarjonnut tätä tekstiä sävellettäväksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti Henry ottaa tämän sävellettäväkseen <3 
Sitä minäkin toivon. Aika näyttää :)
 

Käyttäjän kaikki runot