Kun aika on

Runoilija Jeanina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2012
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 14:48

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1971
Facebook:

pöytälaatikkorunoilija
Suosittelen:
 
Kun aika on
kuvasi häilyy.
Kun aika on
muistosi säilyy.
Kun aika on
peilissä päilyy
Sinun hymysi

Kun aika on
tapaamaan saavun.
Kun aika on
luokse laavun.
Kun aika on
riisun kaavun
Tunteideni päältä

Kun aika on
matkaamme taittaa.
Kun aika on
ei mikään haittaa.
Kun aika on
sormuksen laittaa
Toinen toisillemme
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassan upeaa, juohtuu mieleeni koskettava laulu:"Kun aika on" <3
Kauniisti aikaa vastaan 
 

Käyttäjän kaikki runot