Sanoit rakstavasi mua;(

Runoilija Karza20

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanoit ette petä
Sanoit että rakastat vaa mua
Mut miks teet näin?
Miks petit lupauksesi?
on inhottavaa että meidän juttu ei toiminu.
Oli hieveetä kuulla et olit jättäny mut.
Mut miks? Miks?
Mun sydän on rikkki
joka ei varmaan koskaan toivu tästä.
Toivon että joku päivä olisin tarpeeksi vahva
pyyhkimään sinut pois mun nielestä

I MISS YOU

Sä annoit mulle niin paljon mulle rakstin sua niin paljon nyt se muuttuu vihaksi >

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot