MASENNUS

Runoilija Karza20

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

MASENNUS
Jos se onkin toisin, minulla on paljon hyviä ystäviä, joihin tahdon olla yhteydessä?
Kunhan tunnen kolme.
Jos se onkin toisin, minulla on hyvä itsetunto, jota tahdon koetella?
Enpä taida olla kaksinen.
Ja jospa se onkin toisin, olen voittanut itseni?
Ja en varmasti ole yksin. >

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot