väsynyttä matkantekoa

Runoilija Klovni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2016 0:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja laidasta laitaan, yleensä riimitettynä. Kuitenkin vähemmin rakkaudesta, enempi muusta.

Pitkä roteva nainen, joka suosii myös "sossu"-runoja ja yhteiskunta-kuvauksia.

Lähinnä kirjoitan pitääkseni pääni kunnossa. Jos se nyt edes on tässä maailmassa mahdollista...
 

ihmisiä pakkautuneena kello viiden junaan
monet seisovat ja tuijottavat seinää
monta istuinpaikkaa on täyttynyt kasseista ja takeista
yhtä monta on tyhjänä

ystäväporukka puhelee töistä opiskelusta tai perheestä
sanaristikko täyttyy
kirjan sivuja käänneellään ja mp3 soi äänettömästi
katseet eivät kohtaa

yhdistävä tekijä on konduktööri
häntä ei voi välttää
kaikkien matkaliput tarkastetaan
ainoa inhimillinen kontakti

itse hörpin kioskin kahvia ja selaan lehteä
tuijottelen ulos
en kaipaa ihmismassaa
eikä näköjään kukaan muukaan.

Selite: 
taas niitä päiviä työmatkaliikenteessä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava tunnelmapalanen ja tilannekuvaus!

haikea

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot