Talvihetki

Runoilija Klovni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2016 0:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja laidasta laitaan, yleensä riimitettynä. Kuitenkin vähemmin rakkaudesta, enempi muusta.

Pitkä roteva nainen, joka suosii myös "sossu"-runoja ja yhteiskunta-kuvauksia.

Lähinnä kirjoitan pitääkseni pääni kunnossa. Jos se nyt edes on tässä maailmassa mahdollista...
 

Räntää jalkarättejä
lumikiteitä nättejä
tuli talvi tupaan tuiskun kera
iski pakkanen vanttera

luonto pääsi vihdoin unitilaan
pulkan vintiltä jo hilaan
valkaistu on syksyinen rinne
suksitaan siis nyt sinne

latukone on omasta takaa
kun lylyä lykkii jalka vakaa
mikä on tiiratessa tinttiä puussa
vaikka viima tuntuu ytimissä ja luussa

aina voi kaminaan koksia heittää
siinä kahvivedet keittää
kotaan välihypyn itselleen suoda
ja lämpimästä katseen maisemaan luoda

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot