Räpistys

Runoilija Klovni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2016 0:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja laidasta laitaan, yleensä riimitettynä. Kuitenkin vähemmin rakkaudesta, enempi muusta.

Pitkä roteva nainen, joka suosii myös "sossu"-runoja ja yhteiskunta-kuvauksia.

Lähinnä kirjoitan pitääkseni pääni kunnossa. Jos se nyt edes on tässä maailmassa mahdollista...
 

Mä en soita skittaa
vaikka sanoja mittaan
on riimit mun ykkös-työkalu
kirjoittamiseen valtava halu.

On fiilis tuo ylhäällä
kun kirjoitan pimeellä
keitän syksyiset adverbit
unohtamatta välimerkit.

Lauseen nielen ja puren
sitä itken ja suren
kumilla kadotan
hetkee oikeaa odotan.

Tulee viilee setti
sanoista paketti
koostan virkkeen niin rujon
vetää kuorestaan ujon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kavailet kauniisti runojen syntyä.
Mukavaa syntymäpäivää.

Kavailet kauniisti runojen syntyä.
Mukavaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot