ihastus

Runoilija Klovni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2016 0:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja laidasta laitaan, yleensä riimitettynä. Kuitenkin vähemmin rakkaudesta, enempi muusta.

Pitkä roteva nainen, joka suosii myös "sossu"-runoja ja yhteiskunta-kuvauksia.

Lähinnä kirjoitan pitääkseni pääni kunnossa. Jos se nyt edes on tässä maailmassa mahdollista...
 

Juoksen läpi huoneiden ja huudan.
Tunne salamoi, lainehtii ja kipunoi.
Se tekee minut hiilenmustaksi ja tulipunaiseksi.
Se laittaa minut rummuttamaan sormiani hermostuneena ikkunalautaan.

Hyökyaaltona läpi tasangon
puhkaisten hauraan kuoren
luhistaen jalkojeni alustan
….ja sitten kuiskaus... täydellinen hiljaisuus

Selite: 
itseasiassa tämä taitaa sopia aika moneenkin tunteeseen....
Kategoria: 
 

Kommentit

äärimmäisyyksien äärellä on

pidin todella paljon

Upea.Kaunis.
Pidin kovasti!

 

Käyttäjän kaikki runot