Juoksua

Runoilija Klovni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2016 0:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja laidasta laitaan, yleensä riimitettynä. Kuitenkin vähemmin rakkaudesta, enempi muusta.

Pitkä roteva nainen, joka suosii myös "sossu"-runoja ja yhteiskunta-kuvauksia.

Lähinnä kirjoitan pitääkseni pääni kunnossa. Jos se nyt edes on tässä maailmassa mahdollista...
 

Ruuvattu kello helisi
näyttäen kuinka lujaa aika kulkisi
sekuntiviisari ravasi doupingissa
tyhjäten vuorokauden yhdessä hujauksessa

minuutit, tunnit eivät mitään merkinneet
aikarosvot kun olivat kaiken saalistaneet
aikataulut ajan hotkaisivat
kiireen ihmisen elämään potkaisivat

meni kevät syksy ja talven taika
riittänyt ei ihmisyyteen aika
juostiin kuin päätön kana
muistoiksi vain jäi rantu, vana.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot