Särkynyttä

Runoilija Minnie91

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jag heter möggis.
 

Yksin sateista katua kuljen.
Maailmaani silmäni suljen.
Minä kävelen pitkin rantaa
Toivoisin että sinä voisit minua sylissäs kantaa.

Selite: 
Sekaisin sanat..
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana riimit.. :) ihana pieni runo :)

*Huokaus* Nätti runo<3

tää on ihana<3<3<3<3

-------------------> suosikkeihin meni

kiitos arvostelusta...=)

 

Käyttäjän kaikki runot