Erkki

Runoilija Minnie91

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jag heter möggis.
 

Olen jo koukussa suhun, onko tämä poika muhun?
Nää tunteet heittelee ihmisistä toisiin, en päättää osaa kehen luottaa voisin?
Juttuja ku kuuntelee, kuulu sanoja joita noi toiset mulle huutelee.
Tahtoisin jotain pysyvää ja kestävää mutta en tiedä onko tässä järkeä alkaa mitään säätämään.
Voi kun saisin jonkun oikean merkin niin voisin tietää että tapaanko minä erkin?

Selite: 
Nyt raapustin tämmösen, uu. ihastunut, ehkä juuri siksi tämän tein. Kaikki on nii epävarmaa. osapuoli toinenkaan ei nönpöön.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot