Tarinoita auringosta

Runoilija 2ac5fb385e715fb38807c4d6091fb6cf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2013
Viimeksi paikalla: 9.2.2019 22:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 

Kerro mulle auringosta
Avaruuden äärettömyydestä
Kerro mulle vapaudesta
Sen kevyestä askelluksesta
Kerro mulle linnuista
Niiden siivistä ilmaa halkovista

Kone, joka hengittää elämääni
On vain metrin pituisen johdon päässä
Sydämen sykkeen tahdissa
Se johto imee energiansa verkkovirrasta

Näissä kylmissä huoneissa
Veri pakenee kasvoista
Solumyrkyt virtaa suonissa
Ihmisrauniot lojuvat nojatuoleissa

Ja salaa toivovat vieraan ei-toivotun selkäytimistään poistuvan

Siis kerro mulle auringosta
Sen valosta valkoisesta
Ja uudesta kalpeasta aamusta
Kun etäpesäke löytyi jostain muualta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysähdyttävä runo, todella.

Koskettavaa
 

Käyttäjän kaikki runot