Juureton

Runoilija 2ac5fb385e715fb38807c4d6091fb6cf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2013
Viimeksi paikalla: 9.2.2019 22:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

 

En kuulu tänne enkä tuonne,
en ylle enkä alle.
En sisään enkä ulos,
en ole minkään laskukaavan tulos.

Olen juureton,
ei minua voi jakaa,
ei derivoimalla laskea
eikä selventää funktiokaavoilla.

Olen juureton,
neliöitä minussa on nolla,
olen vain suurien salaisuuksien summa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehdottoman hieno runo ehdottomuudessaan,
pitää tämä ajatus minut pauloissaan, ajatuksesi muistuttaa korkeampaa voimaa ehkä Jumalaa..onko Jumalaa olemassakaan?

Hienoja sanakäänteitä on runossasi tässä, pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot