Luuseri, eikä suotta.

Runoilija 2ac5fb385e715fb38807c4d6091fb6cf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2013
Viimeksi paikalla: 9.2.2019 22:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
23.4.2024

 

Päiviä, jolloin mikään ei onnistu
mahtuu mulla kaksitoista tusinaan.
Itsestänikö se suoraan johtuu,
vai olenko näiden olosuhteiden orja?
Vangittuna häkissäkö elän,
vai itsekö itseni ongelmiin vedän?
Luuserina tätä elämää nyhjään,
päiväni tunnista toiseen toimitan tyhjää.
Yhteiskuntaa ja geenejä tästä syytän.

Vaan yhtäkkiä ajatukseni herää:
onko tämäkin ihan vain mun omaa syytä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot