Toinen

Runoilija 2ac5fb385e715fb38807c4d6091fb6cf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2013
Viimeksi paikalla: 9.2.2019 22:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
24.4.2024

 

Nyt kosketat toista,
toinen saa ihoasi hengittää.
Nyt rakastat toista,
toinen saa sisintäsi lämmittää.

Epäreilut päivät ja yöt mua kelluttaa
kun tasan ei mee rakkauden lahjat.
Mutta onnea sulle todella toivon,
koska rakkainta olet mulle aina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot